botlite_2019

botlite_illustratie_2016

Botlite, de groene oplossing voor glasafval!

De Botlite® is een innovatieve glasvermalingsmachine die het volume van glasafval met 80% vermindert door flessen en ander glaswerk te vermalen. De Botlite® is uitermate geschikt voor bij u thuis en de Botlite-Pro® is de oplossing voor hotels, restaurants en café’s, maar ook voor indoor en outdoor evenementen en festivals.

Bottlenecker Group heeft in zijn voortdurende missie op zoek naar verbeteringen een nieuwe versie van de bekende Bottlenecker ontwikkeld en gepatenteerd. De Botlite® is de nieuwe standaard! Dankzij dit revolutionaire proces is de Botlite: Zuiniger, geluidsarmer, onderhoudsarmer en heel interessant geprijsd. De Botlite kan geleverd worden in meerdere uitvoeringen.

1. BotliteDeze robuuste machine is ontwikkeld in samenwerking met Hilton Double Tree te Amsterdam. De Botlite is geschikt voor natte ruimtes (spoelkeukens) en heeft een capaciteit van meer dan 300 flessen per dag. De watervastheid van de omkasting is gegarandeerd voor 5 jaar. Uitermate geschikt voor zowel kleine als grote horeca.

Door de standaardkoelkast afmeting uitermate geschikt om in te bouwen (afm. 60 x 60 x 76 cm).

2. Botlite Pro – Daarnaast is er de Botlite Pro. Een apparaat ontwikkeld om te gebruiken in de ruimte van het restaurant waar ook gasten aanwezig zijn. Het verwerken van een fles duurt minder dan 1 seconde en de gasten zullen deze verwerking niet als storend ervaren.

Belangrijk bijkomend economisch voordeel: Niet meer tillen meer met lege emballage wat weer extra arbeidsinzet oplevert (per werkdag per 50 flessen een extra arbeidsinzet van 30 minuten tot een uur. Bij 100 flessen het dubbele).

Met een uur meer aandacht voor de klanten is deze investering binnen een hele korte tijd weer terugverdiend.

De Botlite voor bij u thuis of binnen uw onderneming?